Myhre Skilt og Gravering ble startet i 1985, og holdt dengang til i Øvre Korskirkesmug 5.
Siden 1990 var vi å finne i Wernersholmvegen 31 på Hop, i det såkalte PEDEK bygget.


Februar 2019 flyttet vi bedriften til Hardangerveien 72 – seksjon 1, og er nå på plass i nye lokaler. Kom og besøk oss!


Pr. 03/01-2005 gikk vi over til å bli aksjeselskap -i den forbindelse foretok vi kun en liten endring i navnet vårt til Myhre Skilt AS, og beholdt vår profil.


Robert Myhre gikk av med pensjon Mai 2013, og i den forbindelse overtok sønnen Roger Myhre som daglig leder. Du kan ellers møte på Tony eller Arild på verkstedet, og på kontoret har vi Siv som styrer og som er vår hyggelige telefonstemme. August 2016 feiret vi at Tony har tilbakelagt 25 år hos oss, og i mai 2021 feiret vi 25 år for Siv i bedriften. Vi har etterhvert samlet et betydelig antall års erfaring i bransjen som gjør oss godt rustet til å hjelpe deg med dine oppgaver.


Vi fokuserer i hovedsak på industrikunder, og leverer mye til selskaper i offshore og petroleumsindustrien. Du er selvfølgelig velkommen som privatkunde også, og kan gjerne komme innom og få deg et dørskilt eller foliedekor til båten om du ønsker det. Vi kan også hjelpe deg med nytt instrumentpanel om det trengs, og vi graverer og freser i mange materialer. Vi lasergraverer også på glass og gaveartikler.


Kanskje et flott treskilt til hytten eller over baren hadde vært tingen?


Velkommen til en hyggelig handel!